Vadí mi moja nedočkavosť, Dominika Mirgová – speváčka

Dominika Mirgová, dnes už pani Zvolenská, je speváčkou, ktorej kariéru naštartovalo druhé miesto v šou Slovensko hľadá Superstar. Ako zvláda svoju prácu a zároveň to, že je mamou, aj na to mi Dominika odpovedala.

Spievaš odmalička, si talentovaná. Aké boli Tvoje začiatky?
Od troch rokov som začala vnímať hudbu. Moje prvé spevácke začiatky boli s mojím ocinom v jeho kapele keď som mala asi desať rokov. V podstate bol a aj je pre mňa najväčším vzorom.

Myslíš, že aj bez účinkovania v Slovensko hľadá Superstar by si sa stala slávnou?
To ti neviem povedať, ja som síce cieľavedomý človek, určite by som pre to robila maximum, no nie vždy je to tak ľahké ako sa zdá.  Poznám x dobrých spevákov a nedá sa im tu na Slovensku preraziť. Potom skúšajú talentové súťaže. Neviem, je to asi individuálne, ale je pravda, že taká show Ti dokáže dosť pomôcť.

Ako by si charakterizovala svoj štýl?
Taký, aký v tom momente cítim. Ak myslíš hudobný, tak sa nezameriavam na žiadny daný štýl. Milujem všetky hudobné štýly, na ktoré si viem zatancovať, pri ktorých si viem poplakať, ktoré sú pohodové. Môj štýl, ktorý na mojom novom albume preferujem je pop, hip hop, trap. Ak myslíš módu, tak najviac je pre mňa široká mikina, tepláky a tenisky!

Máš vo svete hudby svoje vzory?
Jednoznačne Beyoncé, Rihanna, Justin Bieber a v súkromí môj ocino.

Akým spôsobom na Teba vplývajú neprajníci? Stretla si sa s takými aj osobne?Samozrejme, že áno. Žijeme v malej krajine. Tu si závidia niektorí aj nos medzi očami, ale ja to neriešim. Nemárnim svoj čas zamestnávaním sa ľudmi, ktorí ma nemajú radi.

V roku 2015 si sa stala matkou a manželkou. Aký to bol pocit, čo všetko sa zmenilo?Zmenilo sa toho veľmi veľa. Veľa vecí vnímam inak. Zrelšie názory, myšlienky, postoj. Aj sa to odzrkadlilo v mojej novej tvorbe, na albume Armáda. Ako matka mám dosť prebdené noci, žiaden čas pre seba. Malý Peťko je živel, ale aspoň vieme, že ho tu máme. Hlavne, že sme zdraví. Nesťažujem si, som šťastná za to, čo mám, pretože mať zdravé dieťa je to najhlavnejšie!

Ako vyzerá dnes Tvoj bežný deň?
S Peťkom vstávam o 6:30, poupratujem, najeme sa, pohráme sa, ideme si oddýchnuť, potom sa naobedujeme a ideme von. Po tretej hodine, keď už príde môj muž a moji rodičia, sa idem venovať svojim veciam. Fanúšikom, postujem fotky, robím rozhovory, ako napríklad teraz.

Narodila si sa v znamení kozorožca. Hovorí sa, že ide o ctižiadostivých a vytrvalých ľudí, ktorí sú schopní prekonať akékoľvek prekážky. Je to tak?
Presne ma to znamenie vystihuje. Až na to že mi vadí moja nedočkavosť.

Čo si sľubuješ do budúcnosti a čo všetko chceš ešte dosiahnuť?
Mám všetko, čo som vždy chcela. Úžasného manžela, zdravé dieťa, skvelú rodinu, kamarátov, tých najvernejších fanúšikov. Čo viac si môžem priať? Už len ten dom, ktorý verím, že sa čoskoro nájde.

Aký máš odkaz pre naše čitateľky?
Buďte sami sebou a choďte si tvrdo za svojimi snami. Všetky čitateľky pozdravujem a ďakujem, že si našli čas a prečítali si môj rozhovor.

Dominika zvláda kariéru aj malého synčeka a to má len krásnych 24 rokov. 

Lu

Prečítajte si tiež: Slovenské ženy by mohli žiariť, Kata Sedlak – fotografka

 

Facebook komentár
Lu Ladecká

Lu Ladecká

Som lojálna voči veciam, ktoré mám rada. Predtým než si ich obľúbim, podrobím ich dôkladnému prieskumu. Mám svoj štýl a ísť do hĺbky je jeho dôležitou súčasťou.